Prispaket

Stora paketet


Jag är hos er ca 2 timmar, så att vi i lugn och ro får till våra bilder. Vi hinner med några kläd och miljöbyten. Ni får alla bilder från fotograferingen i ett eget fint webgalleri, redigerade, i både högupplöst och webanpassat format.


Fotografering ca 2 timmar

Alla bilder, ca 100 + bilder

Högupplösta samt webanpassade bilder

Eget webbgalleri


5 500kr

mellan paketet


Jag är hos er ca 1,5 timme. Ni får ett urvalsgalleri där ni får välja era 20 favoriter, med möjlighet att köpa till fler. Ni får sen de valda bilderna i ett eget fint webgalleri, redigerade, i både högupplöst och webanpassat format.


Fotografering ca 1,5 timme

20 bilder

Högupplösta samt webanpassade bilder

Eget webbgalleri


3 000kr

lilla paketet


Det här paketet passar för er som vill ta några snabba bilder på er familj eller era barn. Vi ses i ca 30 minuter, ni får sen ett urvalsgalleri där ni får välja era 5 favoriter, med möjlighet att köpa till fler.


Fotografering ca 30 min.

5 bilder

Högupplösta samt webanpassade bilder


2 000kr

bröllop

heldag


Jag är med er från morgon till kväll i 12 sammanhängande timmar. I detta paket hinner vi med förberedelser, vigsel, bröllopsporträtt, släktporträtt, middag och början på festen beroende på hur dagen är planerad. Ni får bilderna i både högupplöst och webanpassat format i ett fint webgalleri, där ni får välja ut era favoriter som jag sen gör ett highlight galleri av, som smidigt kan delas med nära och kära. Extratimmar går att lägga till vid önskemål. Resekostnad inom hela landet är inkluderat i priset.


Förberedelseträff - fysiskt eller digitalt

Fotografering 12 timmar

500 + bilder

Eget webbgalleri med alla bilder

Highlight galleri


28.000kr

halvdag


Jag fotograferar er dag i 6 sammanhängande timmar, vad som ingår i de timmarna bestämmer ni. Detta paket passar bra om du vill tex dokumentera dina förberedelser, vigsel, bröllopsporträtt och brudskål. Extratimmar går att lägga till vid önskemål. Resekostnad inom hela landet är inkluderat i priset.


Förberedelseträff - fysiskt eller digitalt

Fotografering 6 timmar

300 + bilder

Eget webbgalleri som ni kan dela med släkt och vänner


20.000kr

Vigsel och porträtt


Jag dokumenterar er vigsel, samt tar era bröllopsporträtt i en plats nära vigseln. Detta paket passar bra för tex stadshusbröllop.


Fotografering ca 1,5 tim

80 + bilder

Eget webbgalleri


8.000kr

alla paket går att skräddarsy efter önskemål