Moderskapsfotografering

En stund för dig och ditt barn


Att fotografera moderskap är något jag brinner extra mycket för. Kanske för att jag har varit där själv och upplevt den underbara men abstrakta tiden som nybliven mamma, och jag vet hur värdefull den tiden är. Därför har jag ett extra förmånligt pris för just dessa fotograferingar.


Fotograferingen sker genom en lugn stund där du myser med ditt barn och jag dokumenterar.

Att känna sig vacker


Rent krasst, att vara i småbarnsåren kan kännas som en mindre smickrande tid, man sover lite, kan uppleva förändringar i sin kropp, hår och hud. Man prioriterar inte alltid sig själv helt enkelt, då fokus ligger på barnet och dess behov. Och de bilder man ser på sig själv är de ens partner tar med sin mobil och de resultaten kan ju verkligen variera så att säga. Men ändå känner man att man skulle vilja stanna tiden och föreviga den fina kontakten med sitt barn.


Jag vill bara säga att jag förstår alla de här känslorna, för jag har varit där själv. Jag sköt själv på fotograferingar alldeles för länge, för jag på något vis väntade på att något magiskt skulle förändras. Tills jag insåg att tiden bara rann iväg, min son blev äldre för varje dag och det är kontakten vi har nu som räknas.


Sen är det just det, att anlita en fotograf gör att du får bra bilder på dig själv, det kommer inte se ut som mobilbilderna din partner tar. För jag vet vilka vinklar, ljus och poser som blir bra i bild.

Moodboard


Vid bokning av en fotografering hos mig får du alltid en personlig moodboard, utifrån de idéer och önskemål du har. Moodboarden är ett galleri av inspirationsbilder, där visionen av vårt arbete ska vara tydligt. Den kan också plockas fram på fotograferingstillfället som inspiration på poser och känsla.


Kläder


Du bestämmer själv hur du vill vara klädd. Det viktiga är att du och barnet är bekväma i det ni har på er. Det kan vara avlappnat med jeans och en linneskjorta, klänning, morgonrock eller naket. Hud är fint, och alla kroppar är fina.


Jag har även en lånegarderob som du får tillgång till vid bokning.


Diskret


Du får bilderna i ett privat webgalleri, som inte syns på min hemsida. Galleriet kan man dela med nära och kära om man vill, man kan även lösenordsskydda galleriet. Du väljer såklart själv vilka bilder som är ok för mig att använda i min portfolio.

Vad ingår i en fotografering?


  • En personlig moodboard.
  • Tillgång till min lånegarderob.
  • Fotografering ca 1 timme.
  • 40 högupplösta bilder (minst), noga utvalda och redigerade av mig.
  • Alla bilder i både färg och svartvitt.
  • Ett fint onlinegalleri med alla färdiga bilder.

Hur en bokning går till:


1

Skicka mig ett meddelande via kontaktformuläret för att spåna på ett datum som passar oss båda.


2

Vi pratar om din vision och dina önskemål. Vill du att jag ska komma på idéer har jag massor.


3

Du får ett elektroniskt bokningsavtal samt faktura på bokningsavgift som är 50% av beloppet som bekräftar din bokning.


4

När bokningsavgiften är betald gör jag en personlig moodboard med inspirationsbilder för just din fotografering.


5

Fotografering.

(Obs att det är fri ombokning av datum vid dåligt väder eller sjukdom.)


6

Leverans.

Inom 2 veckor får du alla bilder levererade i ett fint onlinegalleri. Därifrån kan du smidigt ladda ner bilder direkt till telefonen.


Jag bistår alltid med gratis hjälp för format och storleksanpassningar om du vill beställa tavlor.


Pris för moderskapsfotografering - 3500 sek


Priset gäller i Stockholms län, kontakta mig om pris för andra orter.

@eklund.photography

Följ mig på instagram