gravid


en fotografering utifrån dina egna visioner


Bokar du en gravidfotografering går vi gemensamt igenom idéer och moodboards innan, så att du får de bilder du vill ha. Vill du ha dokumentära eller konstnärliga, ljusa eller mörka, poserade eller avslappnade, det är upp till dig.När är bästa tiden?

Gravidfotografering passar bäst någon gång mellan v.25-35, men det är väldigt individuellt. Allt beror på hur du mår och känner dig och vad du känner dig bekväm i.


hemma eller utomhus


Du bestämmer själv var vi fotograferar. Ditt hem ger oss möjligheten att i lugn och ro prova kläder, testa olika idéer och rum. Så länge det finns dagsljus kan vi fotografera.


Utomhus ger en naturlig och härlig känsla och man inte gå över ån efter vatten för att hitta fina bakgrunder till bilder. Det kan vara närmsta strand, vid busken på ens bakgård eller vid en ruff stenvägg.


kläder


Du bestämmer själv vad du vill ha på dig. Ta något du känner dig bekväm i, vare sig det är jeans och skjorta, klänning, underkläder eller naket. Jag älskar att fota hud och kvinnliga gravida former är vackert.


Jag har även morgonrockar i olika stilar man kan få låna.