familj

dokumentärt
roligt
på barnens villkor

hur en fotografering går till


Jag kommer gärna till er, så att ni slipper åka iväg med barnen. Vi kan vara hemma hos er, eller ute på er närmsta gård. Eller varför inte både och. Barn har mycket spring i benen och tro mig, ditt barn är inte för vilt för en fotografering. Det fina är att barn får leva och leka precis som de vill, så dokumenterar jag diskret vid sidan av.


Med barn som är över bebisålder rekommenderar jag att ni gör en aktivitet tillsammans som jag kan dokumentera. Vill ni kanske baka ihop, blåsa såpbubblor utomhus, ha en picnic?


Man kan försöka styra bilder till en viss grad med hur man vill ha dem, men med barn kommer det aldrig bli exakt som man tänker sig. Och det fina är att det alltid blir bättre än det man försökt regissera fram, barn ger liv och rörelse och inget blir stelt med dem. Har du ett blygt barn så tar vi allt i lugn och ro, och leker fram förtroendet.


"Pia bilderna är underbara, vilken skatt, blir alldeles tårögd"

-Maria

anledningar att boka en familjefotograf


Det främsta skälet är att det blir gjort. Ofta går man runt och funderar på att man borde få till bilder på alla, tiden rinner iväg och barnen blir större. Bokar man en fotograf med jämna mellanrum så är det löst.


Känner du igen dig i att det ofta är en part i familjen som är bättre på att ta fram kameran, vilket gör att alla inte är med på korten. Med mig får alla vara med, människor som husdjur.Kvaliteten blir något helt annat än med mobilbilder. Ni får högupplösta bilder som ni kan skriva ut som tavlor, julkort osv. Ni får även bilderna webanpassade för att smidigt kunna lägga ut på sociala medier. Bokar ni mellan eller stora paketet får ni även ett eget fint webgalleri ni smidigt kan dela med nära och kära.